Thursday, September 27, 2012

Dobrodošli u Indiju Kašmir Šafran




Dobrodošli u Indiju Kašmir Šafran
Želimo vam dobrodošlicu na naše online trgovine za kupnju najbolje kvalitete šafrana od Kašmir doline. Svi predmeti koji se dostavljaju pravilno se provjeravaju za njihovu svježinu i kvalitetu.

O Šafran: Šafran je najdragocjenije i najskuplji začin na svijetu. Stoga, nakon što je bilo šafran je bolje nego da nema šafrana. Međutim, ako ste u potrazi za visoku kvalitetu, pravi šafran vlakna na razumnu cijenu, onda ste na pravom mjestu. Nudimo vam sljedeće
100% čista šafran iz Kašmira
Sve Red filamenti od čistog Šafran
Šafran iz najnovijih usjeva godine
Grade 1 vrhunske kvalitete šafran
Nice pakiranje Razumne cijene
Besplatna Dostava Idući radni dan dostave

O "Kašmir Šafran"
Šafran je poznato da se u svijetu najskuplji začin na svijetu. Iz tog razloga, neki šafran se prodaje na tržištu kao Kašmirski zapravo uzgaja u druge regije u svijetu, ali Kashmir. Mi smo Šafran dobavljača iz Indije izravno. Mi smatramo sebe sretan da bude u mogućnosti za izvoz ne samo pravi Kašmirski šafran, ali najfinije Kašmirski Šafran na tržištu, iz Indije Kašmir šafran, poznat širom svijeta po svojoj nenadmašnu kvalitetu za više od 40 godina. Ovo Kašmirski šafran je 100% čista, vrhunske kvalitete, dostupan je u pakiranjima Bulk od 100 grama, 200 grama, 500 grama, 1 kg, 5 kg. Mi smo Šafran Dobavljači iz Indije izravno. Ovo Kašmirski šafran je 100% čista, vrhunske kvalitete, te je zapečaćena u elegantno dizajniran ambalaže za očuvanje svježine šafrana.
Ovo šafran je svjež, što je bere od trenutnog usjeva (listopad 2011.) Šafran se bere tek krajem jeseni, uz sljedeći usjev se bere u jesen 2012, te će biti dostupan u studeni-prosinac 2012. Svi paketi našeg Indiji Kašmir šafran držite zraka neodvojivo dokaz njegove svježine.

Posjetite našu web stranicu: - www.indiakashmirsaffron.com

No comments:

Post a Comment