Wednesday, September 26, 2012

Benvingut a l'Índia safrà del Caixmir


Benvingut a l'Índia safrà del Caixmir
Benvingut a la nostra botiga en línia per comprar el millor safrà de qualitat des de la vall del Caixmir. Tots els articles que s'envien a terme operacions de reglatge per la seva frescor i qualitat.

Sobre Safrà: El safrà és l'espècie més preciosa i més car del món. Per tant, que tinguin qualsevol safrà és millor que no tenir safrà. No obstant això, si vostè està buscant una alta qualitat, els filaments de safrà genuïns a un preu raonable, llavors estàs en el lloc correcte. Li oferim els següents
100% pur safrà del Caixmir
Tots els filaments vermells de safrà pur
Safrà de la campanya més recent
Grau 1 safrà d'alta qualitat
Preus baixos d'embalatge raonables
Enviament Gratis l'enviament al següent dia hàbil

Sobre "El safrà del Caixmir"
El safrà és coneguda per ser l'espècie més cara del món al món. Per això, una mica de safrà que es ven al mercat com Kashmiri es creix realment en una altra regió del món, sinó Caixmir. Som proveïdors de safrà de l'Índia directament. Ens considerem afortunats de poder exportar no només l'autèntic safrà del Caixmir, però el millor safrà del Caixmir en el mercat, de l'Índia SAFRÀ KASHMIR, conegut mundialment per la seva qualitat sense igual durant més de 40 anys. El safrà del Caixmir és 100% pura qualitat, d'alta qualitat, disponible en envasos a granel de 100 grams, 200 grams, 500 grams, 1 kg, 5 kg. Som proveïdors de safrà de l'Índia directament. El safrà del Caixmir és 100% pura qualitat, d'alta qualitat, i està segellat en el seu embalatge elegantment dissenyat per preservar la frescor de safrà.
El safrà és fresc, després d'haver estat collida a la collita actual (octubre de 2011). El safrà es cull fins a finals de tardor, amb la propera collita que s'està recollint en la tardor de 2012 i estarà disponible al novembre-desembre de 2012. Tots els paquets de la nostra ÍNDIA SAFRÀ KASHMIR mantenir un segellat hermètic a prova d'aire del seu frescor.

Visiti'ns ara: - http://www.indiakashmirsaffron.com/

No comments:

Post a Comment