Wednesday, September 26, 2012

Добре дошли в Индия Шафран Кашмир


Добре дошли в Индия Шафран Кашмир
Ние Ви посрещнем в нашия онлайн магазин за закупуване на най-доброто качество Saffron от долината на Кашмир. Всички елементи, които са натоварени да бъдат надлежно проверени за тяхната свежест и качество.

За Шафран: Шафранът е най-ценното и най-скъпата подправка в света. Ето защо, като всеки шафран е по-добре, отколкото да не шафран. Въпреки това, ако търсите за високо качество, оригинални нишки шафран на разумна цена, тогава сте на правилното място. Ние ви предлагаме следните
100% чист шафран от Кашмир
Всички червени нишки от Pure Шафран
Шафранът от най-новата стопанска година,
1-ва степен в началото шафран за качество
Хубаво опаковка разумни цени
Безплатна доставка Следваща корабоплаването дни

За "Кашмир Шафран"
Шафранът е известен като най-скъпата подправка в света в света. Поради тази причина, някои се продават на пазара като кашмирски шафран се отглежда в друг регион на света, но Кашмир. Ние сме шафран доставчици директно от Индия. Ние считаме щастлив да бъде в състояние да изнася не само истински шафран на Кашмир, но най-добрите кашмирски шафран на пазара, шафран Кашмир от Индия, известен в целия свят с ненадминато качество за повече от 40 години. Това кашмирски шафран е 100% чист, високо качество, достъпни в насипно състояние опаковки от 100 грама, 200 грама, 500 грама, 1 кг, 5 кг. Ние сме шафран Доставчици директно от Индия. Това кашмирски шафран е 100% чист, високо качество, и е запечатан в елегантно опаковка, за да се запази свежестта на шафран.
Това шафран е свеж, след като били извличани от текущата реколта (октомври 2011 г.). Шафранът се прибира само в края на есента, със следващата реколта, се прибират през есента на 2012 г. и ще бъде на разположение през ноември-декември 2012. Всички пакети на нашата Индия Кашмир шафран задръжте въздуха здраво доказателство за запечатване на неговата свежест.

Посетете ни сега: - http://www.indiakashmirsaffron.com/

No comments:

Post a Comment